ORYX Rent a car – višegodišnji ponosni nositelj znaka BEST BUY AWARD

Poslovni korisnici ponovno su u istraživanju “Business Best Buy Awarda” najveći broj glasova za najbolji omjer cijene i kvalitete kada je riječ o rent a car uslugama dali ORYX Rent a car-u.

Ispitanicima, isključivo poslovnim osobama, postavljeno je sljedeće pitanje: „Navedite naziv davatelja rent a cara usluge koji u Hrvatskoj nudi najbolji omjer cijene i kvalitete za poslovne korisnike“Najveći je broj ispitanika na ovo pitanje odgovorio: ORYX RENT A CAR.

Zahvaljujući ovoj osvojenoj poziciji, ORYX RENT A CAR ima pravo nositi prestižan status „Br.1 u omjeru cijene i kvalitete“. Ovo priznanje za ORYX Rent a car ne predstavlja samo nagradu već i poticaj, ali i obavezu, da i ubuduće nastavi s kvalitetnim radom.

ORYX Rent a car poslovnice osvojile nagradu “Customer Favourite Awards”

ORYX Rent a car poslovnice na aerodromima u Rijeci i Zadru su izglasane od strane korisnika Rentalcars kao najbolje rent a car poslovnice na aerodromima.

Kvaliteta usluge koju ORYX Rent a car pruža svojim korisnicima, dokazana je i ovom nagradom. Timovi u poslovnicama na aerodromu u Rijeci i Zadru ponosno poziraju sa zasluženom “Customer Favourite” nagradom.

Čestitamo svima na odlično odrađenom poslu i želimo još više uspjeha u budućnosti!

ORYX Rent a car potvrđeno najkvalitetniji rent a car

Kvaliteta koju ORYX Rent a car pruža svojim korisnicima, okrunjena je zlatnom medaljom za vrhunsku kvalitetu.

Hrvatski poslovni korisnici i dalje vjeruju vrhunskoj kvaliteti ORYX Rent a car usluga. Ispitanicima, hrvatskim vlasnicima poduzeća, managerima, izvršnim direktorima, rukovodećim osobama u poduzećima, u anketi QUDAL – QUality meDAL 2017/2018 CROATIA Business putem web-obrasca postavljeno je sljedeće pitanje:

„Navedite naziv davatelja rent a car usluga koji u Hrvatskoj nudi apsolutno najvišu razinu kvalitete za poslovne korisnike:“

Najveći je broj ispitanika na ovo pitanje odgovorio: ORYX RENT A CAR.

Kvalitetna ponuda i pouzdan najam vozila prepoznati su od poslovnih korisnika kao najbolje korisničko iskustvo u najmu vozila u Hrvatskoj.

Najam vozila po atraktivnim cijenama

Slika

Unajmi vozilo po iznimno povoljnoj cijeni za sve duljine trajanja najma.

Bilo da trebaš vozilo na samo jedan ili više dana sigurni smo da će te naša ponuda oduševiti, a posebno u slučajevima najma na 3 ili više dana gdje je vozila moguće unajmiti već od 88 kn dnevno.

Saznaj cijenu i ako želiš odmah napravi rezervaciju putem naše web stranice kako bi osigurao svoje vozilo.

*Napomena: Popust se odnosi na cijenu najma vozila bez dodatne opreme i osiguranja.