Posebna ponuda za sve posjetitelje Ultra Europe

ORYX Rent a car službeni je sponzor Ultra Europe Split festivala pa svi posjetitelji festivala imaju pravo na 20% popusta na ukupni iznos najma automobila!

Posjetitelji Ultre 20% popusta mogu ostvariti na sljedeći način:

  • Prilikom direktnog najma putem web stranice ORYX Rent a car-a, upisom promo koda ULTRA2019 na posljednjem koraku rezervacije
  • Prilikom najma u poslovnici ORYX Rent a car-a, s pravovaljanom ulaznicom za Ultra Europe Split Festivala

Sve je spremno za dobru zabavu! Rezervirajte svoj automobil koristeći promo kod ULTRA2019, ostvarite popust od 20% i slobodno se zabavite!

 

* Popust vrijedi za sve pick-up datume najma automobila od 30.06.2019 do 14.07.2019

* Popust se može ostvariti isključivo predodžbom (prikazom/ pokazivanjem) važeće ulaznice za Ultra Europe Split Festival

ORYX Rent a car ponovo najbolji u Hrvatskoj!

Čak tri poslovnice ORYX Rent a cara proglašene su za 2018. godinu onima s najvišom razinom kvalitete usluge u Hrvatskoj.

Težeći sve većem standardu, Rentalcars.com, najveći svjetski online rent a car sustav koji godišnje ugovori više od 8 milijuna najmova vozila preko svojih 900 partnera na više od 60 tisuća lokacija diljem svijeta, i ove je godine kroz svoj program, Customer Favourite Awards, izrazio zahvalnost svojim partnerima koji konstantno pružaju najbolje iskustvo klijentima.

Tako su tri ORYX Rent a car poslovnice, u Zračnoj luci Zagreb, Zračnoj luci Split i Zračnoj luci Zadar, ponovno osvojile ovo prestižno priznanje u Hrvatskoj i za 2018. godinu, čime su korisnici Rentalcars.com-a na ove tri zračne luke, od svih pružatelja usluga najma vozila, upravo ORYX Rent a car proglasili onim s najvišom razinom kvalitete usluge.

ORYX Rent a caru, kao već poznatom nositelju brojnih nagrada za izvrsnu kvalitetu usluge i prepoznatljivost, ovo je već peta nagrada u nizu. Uz Qudal, BestBuy, Customers’ friend i Superbrands, nova Customer Favourite nagrada dokazuje kvalitetu priznatu od strane korisnika usluge

ORYX Rent a car – višegodišnji ponosni nositelj znaka BEST BUY AWARD

Poslovni korisnici ponovno su u istraživanju “Business Best Buy Awarda” najveći broj glasova za najbolji omjer cijene i kvalitete kada je riječ o rent a car uslugama dali ORYX Rent a car-u.

Ispitanicima, isključivo poslovnim osobama, postavljeno je sljedeće pitanje: „Navedite naziv davatelja rent a cara usluge koji u Hrvatskoj nudi najbolji omjer cijene i kvalitete za poslovne korisnike“Najveći je broj ispitanika na ovo pitanje odgovorio: ORYX RENT A CAR.

Zahvaljujući ovoj osvojenoj poziciji, ORYX RENT A CAR ima pravo nositi prestižan status „Br.1 u omjeru cijene i kvalitete“. Ovo priznanje za ORYX Rent a car ne predstavlja samo nagradu već i poticaj, ali i obavezu, da i ubuduće nastavi s kvalitetnim radom.

ORYX Rent a car poslovnice osvojile nagradu “Customer Favourite Awards”

ORYX Rent a car poslovnice na aerodromima u Rijeci i Zadru su izglasane od strane korisnika Rentalcars kao najbolje rent a car poslovnice na aerodromima.

Kvaliteta usluge koju ORYX Rent a car pruža svojim korisnicima, dokazana je i ovom nagradom. Timovi u poslovnicama na aerodromu u Rijeci i Zadru ponosno poziraju sa zasluženom “Customer Favourite” nagradom.

Čestitamo svima na odlično odrađenom poslu i želimo još više uspjeha u budućnosti!

ORYX Rent a car potvrđeno najkvalitetniji rent a car

Kvaliteta koju ORYX Rent a car pruža svojim korisnicima, okrunjena je zlatnom medaljom za vrhunsku kvalitetu.

Hrvatski poslovni korisnici i dalje vjeruju vrhunskoj kvaliteti ORYX Rent a car usluga. Ispitanicima, hrvatskim vlasnicima poduzeća, managerima, izvršnim direktorima, rukovodećim osobama u poduzećima, u anketi QUDAL – QUality meDAL 2017/2018 CROATIA Business putem web-obrasca postavljeno je sljedeće pitanje:

„Navedite naziv davatelja rent a car usluga koji u Hrvatskoj nudi apsolutno najvišu razinu kvalitete za poslovne korisnike:“

Najveći je broj ispitanika na ovo pitanje odgovorio: ORYX RENT A CAR.

Kvalitetna ponuda i pouzdan najam vozila prepoznati su od poslovnih korisnika kao najbolje korisničko iskustvo u najmu vozila u Hrvatskoj.

Najam vozila po atraktivnim cijenama

Slika

Unajmi vozilo po iznimno povoljnoj cijeni za sve duljine trajanja najma.

Bilo da trebaš vozilo na samo jedan ili više dana sigurni smo da će te naša ponuda oduševiti, a posebno u slučajevima najma na 3 ili više dana gdje je vozila moguće unajmiti već od 88 kn dnevno.

Saznaj cijenu i ako želiš odmah napravi rezervaciju putem naše web stranice kako bi osigurao svoje vozilo.

*Napomena: Popust se odnosi na cijenu najma vozila bez dodatne opreme i osiguranja.