Najam vozila

U svakom trenutku na izbor ti nudimo široku ponudu vozila svih klasa, vrhunske kvalitete te visokih sigurnosnih i servisnih standarda.

Od mini gradskih vozila i dostavnih vozila za prijevoz roba pa sve do velikih limuzina premium klase, na raspolaganju ti je i mogućnost najma raznovrsne korisne dodatne opreme i usluga. Posebno ističemo veliku ponudu vozila s automatskim mjenjačem dok su sva naša vozila iz ponude opremljena s klimatizacijskim uređajem, električno upravljanim prozorima i standardnom sigurnosnom opremom kako bi vožnja bila što udobnija i sigurnija.

ORYX Rent a car svojim klijentima nudi iznimno korisnu mogućnost – najam vozila putem interneta na više od 60.000 lokacija u više od 160 zemalja svijeta. Žele li korisnici unajmiti automobil primjerice u Njemačkoj, Španjolskoj, Francuskoj, SAD-u ili nekoj od egzotičnijih destinacija poput Meksika, Kolumbije, Južnoafričke Republike, Kine ili Australije, to mogu učiniti putem ORYX-a, domaćeg rent-a-cara, koji jamči kvalitetu i pouzdanost usluge.

Ponuda ORYX Rent a car-a uključuje i usluge vraćanja vozila u drugom gradu, dugoročni najam vozila, dostave i preuzimanje vozila na područje cijele Hrvatske.

Unajmi vozilo!

Osim online formularom, vozilo možeš unajmiti i na sljedeće načine:

  • pošalji upit e-mailom na reservations@oryx-rent.hr
  • nazovi ORYX Rent a car rezervacijski centar na + 385 (0)1 2900 333
  • pošalji upit faksom u ORYX Rent a car rezervacijski centar na broj
    + 385 (0)1 2900 306

Uz opremu, uređenje, kvalitetu te visoke sigurnosne i servisne standarde naših vozila, ponuda ORYX Rent a car-a uključuje i usluge vraćanja vozila u drugom gradu, dugoročne najmova vozila, dostave i preuzimanje vozila na područje cijele Hrvatske.