O nama

ORYX Rent a car nudi vrhunsku i pouzdanu uslugu najma vozila. Sastavni je dio Zubak Grupe, vodeće domaće grupacije u prodaji i održavanju motornih vozila, okrunjene s više od 40 godina iskustva na tržištu. Mi smo kao i oriks: snažna, brza i elegantna antilopa koja utjelovljuje slobodu i pustolovni duh.

ORYX Rent a car ti nudi usluge najma vozila od najmanjih pa do vozila premium klase. Sva su naša vozila opremljena klimatizacijskim uređajem, a na raspolaganju ti je i mogućnost najma dječje sjedalice, sofisticiranih GPS uređaja te WiFi uređaja za mobilni internet.

Uz opremu, kvalitetu te visoke sigurnosne i servisne standarde naših vozila, ponuda ORYX Rent a car-a uključuje i usluge vraćanja vozila u drugom gradu, povoljne dugoročne najmove vozila, dostave i preuzimanje vozila na području cijele Hrvatske, uslugu lokalnih i međugradskih najmova vozila sa vozačem.

Što na to kažu korisnici usluga najma vozila u Hrvatskoj? Nezavisna ispitivanja su nam omogućila korištenje čak četvero medalja– QUDAL – top QUality meDAL za najbolju kvalitetu u poslovnom segmentu, Best Buy Award – medalja za najbolji omjer cijene i kvalitete usluga, Superbrands – priznanje za najbolje brandove na hrvatskom tržištu te ICERTIAS Customers’ Friend BUSINESS 2016/2017 – najveća razina korisničkog iskustva prilikom odabira rent-a-car usluga.

Svi segmenti naše ponude stvoreni su kako bi ti u najvećoj mjeri olakšali svakodnevnicu i tvoje putovanje obojali tonovima slobode, zabave i opuštenosti.

zaposlenici-

ORYX Rent a car ponovno najbolji u Hrvatskoj

Čak tri poslovnice ORYX Rent a car-a drugu godinu zaredom proglašene su onima s najvišom razinom kvalitete usluge u Hrvatskoj.

Naime, težeći sve većem standardu, Rentalcars.com, najveći svjetski online rent a car sustav koji godišnje ugovori više od 8,5 milijuna najmova vozila preko svojih 900 partnera na više od 50 tisuća lokacija diljem svijeta, i ove je godine kroz svoj program, Customer Favourite Awards, izrazio zahvalnost svojim partnerima koji konstantno pružaju najbolje iskustvo klijentima.

Tako su tri ORYX Rent a car poslovnice, konkretno one u Zračnoj luci Dubrovnik, Zračnoj luci Split
i Zračnoj luci Zadar, osvojile ponovno ovo prestižno priznanje u Hrvatskoj i za 2016. godinu što znači da su korisnici Rentalcars.com-a na ove tri zračne luke, od svih pružatelja usluga najma vozila, upravo ORYX Rent a car proglasili onim s najvišom razinom kvalitete usluge.

ORYX Rent a car istaknuo se svojom kvalitetom, što je ujedno i želja Rentalcars.com-a da svi zajednički klijenti svaki put uživaju u izvanrednom iskustvu iznajmljivanja automobila te da partneri dobavljači koji nude najbolju uslugu budu prepoznati po izvrsnim ocjenama klijenata i istaknutim pozicioniranjem na njihovom web servisu.

ORYX Rent a car-u, kao već poznatom nositelju brojnih nagrada za izvrsnu kvalitetu usluge i prepoznatljivost je ovo već peta  nagrada u nizu koja uz Qudal, BestBuy, Customers’ friend i Superbrands dokazuje kvalitetu priznatu od strane korisnika usluge.

medalje_2