O nama

ORYX Rent a car nudi vrhunsku i pouzdanu uslugu najma vozila. Sastavni je dio Zubak Grupe, vodeće domaće grupacije u prodaji i održavanju motornih vozila, okrunjene s više od 40 godina iskustva na tržištu. Mi smo kao i oriks: snažna, brza i elegantna antilopa koja utjelovljuje slobodu i pustolovni duh.

ORYX Rent a car ti nudi usluge flotom koja je svaki dan sve veća, od onih manjih pa do vozila premium klase. Sva su naša vozila opremljena klimatizacijskim uređajem, a na raspolaganju ti je i mogućnost najma dječje sjedalice, sofisticiranih GPS uređaja te WiFi uređaja za mobilni internet.

Uz opremu, kvalitetu te visoke sigurnosne i servisne standarde naših vozila, ponuda ORYX Rent a car-a uključuje i usluge vraćanja vozila u drugom gradu, povoljne dugoročne najmove vozila, dostave i preuzimanje vozila na području cijele Hrvatske, uslugu lokalnih i međugradskih najmova vozila sa vozačem.

Što na to kažu korisnici usluga najma vozila u Hrvatskoj? Nezavisna ispitivanja su nam omogućila korištenje čak četvero medalja– QUDAL – top QUality meDAL za najbolju kvalitetu u poslovnom segmentu, Best Buy Award – medalja za najbolji omjer cijene i kvalitete usluga, Superbrands – priznanje za najbolje brandove na hrvatskom tržištu te ICERTIAS Customers’ Friend BUSINESS 2016/2017 – najveća razina korisničkog iskustva prilikom odabira rent-a-car usluga.

Svi segmenti naše ponude stvoreni su kako bi ti u najvećoj mjeri olakšali svakodnevnicu i tvoje putovanje obojali tonovima slobode, zabave i opuštenosti.

zaposlenici-

3 poslovnice ORYX-a najbolje u Hrvatskoj

Težeći sve većem standardu, Rentalcars.com, najveći svjetski online rent a car sustav koji pruža usluge najma vozila na više od 46 tisuća lokacija diljem svijeta, pokrenuo je 2016. godine novi program, Customer Favourite Awards, kako bi izrazio zahvalnost svojim partnerima koji konstantno pružaju najbolje iskustvo klijentima.

Čak tri ORYX Rent a car poslovnice: Zračna luka Dubrovnik, Zračna luka Split
i Zračna luka Zadar osvojile su to prestižno priznanje u Hrvatskoj za 2015. godinu što znači da su korisnici Rentalcars-a na ove tri zračne luke, od svih pružatelja usluga najma vozila, upravo ORYX Rent a car ocijenile kao onoga s najvišom razinom kvalitete usluge.

Povodom ovog priznanja Ian Brown, predsjednik Uprave Rentalcars.com-a, izjavio je:

„Povratne informacije i iskustva naših klijenata od 2015. godine pričaju jasnu priču. Na sve tri navedene lokacije vaš brend nudi uistinu izvrsnu uslugu. Kako bismo istaknuli važnost izvrsne usluge klijentima i povećali svijest klijenata o našim najbolje ocijenjenim partnerima, sa zadovoljstvom vam šaljemo ove trofeje i certifikate za koje se nadam da će ih vaše kolege željeti istaknuti s ponosom.

Mi u Rentalcars.com želimo da svaki od naših zajedničkih klijenata, svaki puta, uživa u izvanrednom iskustvu iznajmljivanja automobila, te želimo da naši partneri dobavljači, koji nude najbolju uslugu, budu prepoznati sjajnim ocjenama klijenata i istaknutim pozicioniranjem na našoj stranici.

Iskreno se nadam da su ove nagrade tek prve u nizu od mnogih koje ćemo vam imati privilegiju slati i u budućnosti.“

medalje_2