O nama

ORYX Rent a car nudi vrhunsku i pouzdanu uslugu najma vozila. Sastavni je dio Zubak Grupe, vodeće domaće grupacije u prodaji i održavanju motornih vozila, okrunjene s više od 40 godina iskustva na tržištu. Mi smo kao i oriks: snažna, brza i elegantna antilopa koja utjelovljuje slobodu i pustolovni duh.

ORYX Rent a car ti nudi usluge najma vozila od najmanjih pa do vozila premium klase. Sva su naša vozila opremljena klimatizacijskim uređajem, a na raspolaganju ti je i mogućnost najma dječje sjedalice, sofisticiranih GPS uređaja te WiFi uređaja za mobilni internet.

Uz opremu, kvalitetu te visoke sigurnosne i servisne standarde naših vozila, ponuda ORYX Rent a car-a uključuje i usluge vraćanja vozila u drugom gradu, povoljne dugoročne najmove vozila, dostave i preuzimanje vozila na području cijele Hrvatske, uslugu lokalnih i međugradskih najmova vozila sa vozačem.

Što na to kažu korisnici usluga najma vozila u Hrvatskoj? Nezavisna ispitivanja su nam omogućila korištenje čak četvero medalja– QUDAL – top QUality meDAL za najbolju kvalitetu u poslovnom segmentu, Best Buy Award – medalja za najbolji omjer cijene i kvalitete usluga, Superbrands – priznanje za najbolje brandove na hrvatskom tržištu te ICERTIAS Customers’ Friend BUSINESS 2016/2017 – najveća razina korisničkog iskustva prilikom odabira rent-a-car usluga.

Svi segmenti naše ponude stvoreni su kako bi ti u najvećoj mjeri olakšali svakodnevnicu i tvoje putovanje obojali tonovima slobode, zabave i opuštenosti.

zaposlenici-